DVD

La millor Lloll
4 DVD amb 12 hores dels millors moments dels xous televisius de Lloll Bertran: El joc del segle, La Lloll i El show de la Diana. Paròdies musicals, personatges de ficció, esquetxos, entrevistes. Muntatge dels DVD: Xavier Manich i Lloll Bertran. Barcelona: DIGEC, 2006 (segona edició, 2007).

Textos inclosos a la capsa dels DVD:

Lloll Bertran, polifacètica, camaleònica, actriu total, protagonitza un dels moments més alts de Televisió de Catalunya. Aquests 4 DVD en són una bona mostra i immortalitzen 12 hores de bon humor, de paròdies musicals increïbles, de personatges de ficció esdevinguts gairebé reals, d’esquetxos, d’entrevistes… Aquests DVD són el testimoni viu que en televisió es pot fer humor de qualitat, i ens ofereixen el millor de la Lloll que, tal com ha dit algú, és la cantant de les mil veus, l’actriu de les mil cares, la dona dels mil somriures.

Manuel Sanglas Muchart, editor

[…] Per això celebro l’edició d’aquest DVD amb “La millor Lloll”. No és un exercici de nostàlgia. És un document divertidíssim, apte per a tota la família, d’un treball professional realitzat impecablement, que deixa constància del que són capaços de fer una estrella i el seu equip en una televisió pública disposada a apostar per l’entreteniment digne. La millor televisió. La millor Lloll Bertran.

Antoni Bassas

[…] Ja sé que l’humor no pot canviar el món, però si amb els meus xous he contribuït a fer la vida una mica més agradable a algú, crec que em puc donar per satisfeta del tot. I és que, qui riu, viu!

Lloll Bertran